Oefenspringparcour Manege Magrette

Wij oefenen alvast met onze grote C pony Jos de Vos om mee te kunnen doen met het oefenSPRINGparcours van 27 oktober dat bij ons in de binnenpistes gehouden wordt.

Josje wordt op dit moment doorgereden door Kimberley Klaassen met ondersteuning van Kim Jansen en Lisanne v. Herk en instructie van Marleen Meeuwissen.

DOE JIJ OOK MEE!!!Wij oefenen alvast met onze grote C pony Jos de Vos om mee te kunnen doen met het oefenSPRINGparcours van 27 oktober dat bij ons in de binnenpistes gehouden wordt.Josje wordt op dit moment doorgereden door Kimberley Klaassen met ondersteuning van Kim Jansen en Lisanne v. Herk en instructie van Marleen Meeuwissen.#samenstaanwesterk#josklaarmakenvoordegrotewereld.

Posted by Ruitersportcentrum Manege Magrette vof on Friday, October 11, 2019

INDOOR KNHS dressuur Wedstrijd BB t/m ZZL 06 Oktober 2019

De eerste indoor dressuur wedstrijd zit er weer op. Vrijwilligers van #devosseruiters bedankt voor jullie fantastische inzet. Wedstrijdcombinaties en juryleden jullie waren vandaag weer 🔝💓.
We zien jullie graag terug op 3 november of misschien zelfs wel bij ons oefenSPRINGparcours op zondag 27 OKTOBER in onze 30*65m binnenpiste.

De eerste indoor dressuur wedstrijd zit er weer op. Vrijwilligers van #devosseruiters bedankt voor jullie fantastische inzet. Wedstrijdcombinaties en juryleden jullie waren vandaag weer 🔝💓.We zien jullie graag terug op 3 november of misschien zelfs wel bij ons oefenSPRINGparcours op zondag 27 OKTOBER in onze 30*65m binnenpiste.

Posted by Ruitersportcentrum Manege Magrette vof on Sunday, October 6, 2019

Wij vernieuwen de stallen van de manege!

We zijn van start gegaan met schuren, schilderen & vergroten van de stallen. Samen met super fijne vrijwilligers knappen we de bestaande stallen op en krijgen ze een nieuw likje verf. Je paard krijgt hierdoor de ruimte die hij of zij nodig heeft en voelt zich vrijer in de stal. Let op, we hebben nog ruimte vrij op de manege. Dus kom je uit de buurt, en woon je bijvoorbeeld in Hulst, Axel, Terneuzen of Magrette zelf? Kom eens een kijkje nemen!