Manege

Veilig en verantwoord paardrijden staat in deze manege centraal. Voor de lessen heeft Manege Magrette de beschikking over goed opgeleide lespaarden en -pony’s die geschikt zijn voor zowel de beginnende als ook de gevorderde ruiter. De lessen vinden plaats in een ruime manege onder de professionele leiding van gediplomeerde instructeurs. Daarnaast biedt men de mogelijkheid tot het trainen van wedstrijdcombinaties en gedragscorrectie van paarden. Tevens kunt u B, L, M en Z geklasseerde paarden en pony’s met paspoort huren voor recreatie en wedstrijden. Vanuit onze gezellige foyer kunt u de lessen bekijken onder het genot van een kopje koffie of iets fris. De manege is goedgekeurd lid van de Federatie van Nederlandse Paardrijscholen (FNRS).

https://www.fnrs.nl/
https://www.veiligpaardrijden.nl/
https://www.knhs.nl/
https://www.s-bb.nl/


Als manegegast heeft u bij Manege Magrette uitgebreide mogelijkheden om te rijden. De manege beschikt daartoe over 3 binnenrijbanen (46 x30m en 20 x 30m, door verwijderen tussenwand worden deze samen 68 x 30m en een aparte rijbaan van 42x20m), een gedraineerde buitenbak (75x35m) en er is voldoende springmateriaal aanwezig.

De omgeving van Magrette leent zich uitstekend voor buitenritten.

Voor kinderfeestjes kunt u ook bij ons terecht. Zit u verlegen om een cadeau-idee: denk dan eens aan een cadeaubon voor één of meerdere paardrijlessen. Ook hiervoor bieden wij een gepaste oplossing.